ALMATY

ALMATY
We reizen naar Kazachstan om er een kindje te adopteren, een broertje uit een ver land voor Serena. We houden eraan het thuisfront op de hoogte te houden via ons dagboek met berichten en foto's.

Nous partons au Kazakhstan pour adopter un petit enfant, un petit frère des contrées lointaines pour Serena. Nous tenons au courant la famille et les amis par l'intermédiaire de notre journal de bord où se trouvent nos messages et nos photos.

28/06/2008

Randonnée à Butakovka. Trektocht naar Butakovka.





Ce matin, nous avions rendez-vous avec toute la bande de belges pour aller dans la montagne . Nous nous sommes promenés dans une réserve naturelle avec comme objectif d'atteindre la cascade de Butakovska. Ce fut un beau parcours au milieu de la forêt et des rochers. Nous avons ensuite préparé avec le patron du snak du coin de délicieux chachliks à l'agneau que nous avons mangés avant de rejoindre les jeeps qui nous ramèneraient en ville.

Deze morgen hadden we afspraak met het hele legioen belgen om de bergen in te trekken.
We wandelden in een natuurreservaat om uiteindelijk de waterval van Butakovska te bereiken.Het was een heel mooie en avontuurlijke wandeling midden in de bossen en de rotsen. Daarna heeft Muriel met de plaatselijke chef onze lamschachliks klaargemaakt. Na deze lekkere maaltijd brachten de jeeps ons terug naar huis.


Jan ,Muriel ,Serena en Milan

5 opmerkingen:

Anoniem zei

mooi uitstapje zo te zien! en Mu lijkt wel goed overweg te kunnen met de plaatselijke keuken! Goed om weten: eens terug bij ons, gaan we haar aan 't werk zetten...
Th

Anoniem zei

hallo serena,
proficiat met je broertje.
ik ben blij dat milan je broertje is.
jij ook?is het daar goed weer?ik ben gisteren met de scouts naar de zee gegaan en vonden er garnalen,platvissen,heremietkreeften en een soort vissen die ik niet ken.
op het strand was het koud om in je badpak/zwembroek te lopen...maar als je in de zee ging dan viel het nog wel mee.en als verrassing kregen we nog een ijsje.
en laat je nog iets weten? xxx

katinka

Anoniem zei

Pendant que nous on boulotte....d'autre se tape le snack du coin???
On vous signale qu'il y a déjà presque une semaine de passée!!!!
Profité en,à tantot et gros bisous à Milan.
Mamy Papy Younga

Anoniem zei

je verwent ons elke keer met nieuwe foto's super!! het is daar echt wel een droomland! prachtig al die natuur. kan kazakskes dag daar ni gevierd worden? mijn schoonbroer is piloot! misschien wel is te onderhandelen en van de normale vliegroute afwijken!!
els en co!

Anoniem zei

He Mannekes tof dat we jullie zo kunnen volgen op verre afstand.Ik zie dat jullie 4jes heel GELUKKIG samen zijn.Binnenkort kunnen we je broertje ook een dikke knuffel geven en jij ook Serena.Dat mag ik toch eens doen?Ik wens jullie van harte dat jullie zo spoedig gemogelijk terug in Belgie zijn.Kusjes en knuffels aan jullie.
Grosemans Nicole